Over de wedstrijd

Afbeeldingdoemeepagina

Volg vanaf 23 september Lang Leve de Muziek Show van AVROTROS en ontdek welke klassen er in de grootste schoolband van Nederland komen! 


Ook dit jaar is er een spectaculaire muzikale wedstrijd voor basisschoolgroepen 5, 6 en 7; een avontuurlijke manier om meer muziek in de klas te krijgen. 150 klassen stuurden een filmpje van een muzikale act in, dat betekent dat ruim 4000 kinderen meedoen met de wedstrijd! 110 klassen werden uitgenodigd voor de audities. Tijdens de audities gingen de klassen de strijd met elkaar aan binnen hun eigen provincie. Per provincie gaan drie klassen door naar het nieuwe familieprogramma Lang Leve de Muziek Show, dat vanaf 23 september elke zaterdagavond op bij AVROTROS te zien is op NPO Zapp. Op de inzendingenpagina zie je welke klassen een plekje in de shows hebben bemachtigd. De twaalf winnaars van de shows krijgen de ultieme hoofdprijs: met de allergrootste schoolband optreden voor Koningin Máxima tijdens Het Kerst Muziekgala 2017. Vorig jaar was Het Kerst Muziekgala een groot succes. Bekijk de video en verheug je alvast op het gala van 2017 in Ahoy!


Houd onze Facebookpagina en Instagram in de gaten en blijf op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes over de Lang Leve de Muziek Show en het Kerst Muziekgala.