Over de wedstrijd

Afbeeldingdoemeepagina

Volg vanaf oktober Lang Leve de Muziek Show van AVROTROS en ontdek welke klassen er in de grootste schoolband van Nederland komen! 


Ook dit jaar is er een spectaculaire muzikale wedstrijd voor basisschoolgroepen 5, 6 en 7; een avontuurlijke manier om meer muziek in de klas te krijgen. 150 klassen stuurden een filmpje van een muzikale act in, dat betekent dat ruim 4000 kinderen meedoen met de wedstrijd! Op de inzendingenpagina zie je welke klassen door zijn naar de audities. Tijdens de audities gaan ze de strijd met elkaar aan binnen hun eigen provincie. Per provincie gaan drie klassen door naar het nieuwe familieprogramma Lang Leve de Muziek Show, dat vanaf het najaar elke zaterdagavond op NPO Zapp te zien is. De twaalf winnaars van de shows krijgen de ultieme hoofdprijs: met de allergrootste schoolband optreden voor Koningin Máxima tijdens Het Kerst Muziekgala 2017. Vorig jaar was Het Kerst Muziekgala een groot succes. Bekijk de video en verheug je alvast op het gala van 2017 in Ahoy!


Houd de wedstrijdpagina en onze Facebookpagina in de gaten en blijf op de hoogte van de allerlaatste nieuwtjes over de audities, Lang Leve de Muziek Show en het Kerst Muziekgala.