Nieuws

Kom naar de Music University Days!

15 februari 2017

Ook dit jaar organiseren we Music University Days voor groepsleerkrachten die graag meer muziek in hun klas willen, en op zoek zijn naar concrete tips, trucs en handvatten. Deze gratis workshops worden in maart, april en mei door conservatoria en pabo’s in het hele land aangeboden en zorgen ervoor dat jij praktisch aan de slag kunt met muziek. Kijk hieronder wanneer er een workshop bij jou in de buurt is of download het overzicht in pdf en meld je per e-mail aan bij de bijbehorende coördinator. Wees er snel bij, want vol = vol!

Je kunt je nu nog opgeven voor de volgende workshops: 

GOUDA - Driestar Hogeschool
Wanneer: woensdag 31 mei van 14.00-16.30 uur
Waar: Burgemeester Jamessingel 2, Gouda
Naam workshop: Een goede muziekles – wegens succes herhaald
Wat leer je? Wat is een goede muziekles? Hoe ga je om met brommers? Wat als je zelf niet makkelijk zingt voor de klas? Hoe zet je luisterstukken in tijdens muziekles? Hoe kan je de christelijke identiteit vormgeven tijdens muziek? Al dit soort vragen kunnen we beantwoorden. Ook de mensen die vorig jaar zijn geweest, zijn van harte welkom. We zullen weer nieuwe dingen behandelen… Kom naar de Music University Days in Gouda!
Aanmelden en informatie via coördinator Mariëlle Heidekamp (m.heidekamp@driestar-educatief.nl)

DEN HAAG - Inholland Pabo Den Haag
Wanneer: Datum volgt
Waar: Theresiastraat 8, 2593 AN, Den Haag, lokaal 1.176
Naam workshop: EHBZ (Eerste Hulp Bij Zingen)
Wat leer je? Hoe kun je muzieklessen geven als je zelf een zangdrempel ervaart? In deze actieve workshop werken we aan het verlagen van die drempel. Er wordt ingegaan op het gebruik van de stem en mogelijke ondersteuning van het digibord. Ook is er de mogelijkheid kennis te maken met liedjes begeleiden op de ukelele.
Aantal deelnemers: 20 
Aanmelden en meer informatie via coördinator Annesta van Egmond (annesta.vanegmondhartkamp@inholland.nl)