Bijdragen aan muziekonderwijs

Bijdragen aan muziekonderwijs

Verschillende bedrijven en organisaties hebben in 2021 bijgedragen aan een muzikale toekomst voor de kinderen in Nederland en het Caribisch gebied. We zijn erg dankbaar voor elke donatie, schenking of nalatenschap om muziek te laten (blijven) klinken op alle Nederlandse basisscholen. Bekijk een aantal acties hieronder.

Opbrengst Host City 'Sing Along schoenen' voor muziekprojecten in Rotterdam

Rotterdam was in mei 2021 aangekleed in de SING ALONG-stijl van studio Vollaerszwart en deze stijl wordt momenteel gerecycled tot nieuwe producten voor blijvende herinneringen aan het succesvolle festival. Een van de pronkstukken zijn de SING ALONG schoenen van het schoenenmerk Mascolori die op 15 juli werden geveild. Méér Muziek in de Klas is maatschappelijk partner van het Eurovisie Songfestival en ontvangt daarom de opbrengst van de veiling.

Lees meer

SING ALONG cake van Dudok en méér

Naast de geveilde schoenen ontvangt Méér Muziek in de Klas meer opbrengsten uit Rotterdam. Zo ontwikkelde brasserie Dudok en SING ALONG cake waarvan een deel van de opbrengst werd gedoneerd: voor elke verkochte taart draagt Dudok €1,50 af aan stichting Méér Muziek in de Klas. De donatie wordt tevens aangevuld met het bedrag dat is opgehaald door de verkoop van de circulaire SING ALONG at home pakketten via de Rotterdam Tourist Information Shops. De totale donatie is maar liefst € 11.500 en gaat naar meerdere muziekprojecten voor kinderen in Rotterdam.

Actie vanuit Hogeschool Iselingez

Hogeschool Iselinge in Doetinchem besluit om de opbrengsten van lege PET-flessen te doneren aan Méér Muziek in de Klas!

De campagne '50 dagen muziek' voor Koningin Máxima werd mede mogelijk gemaakt door de BankGiroLoterij

De wens van onze erevoorzitter Koningin Máxima is structureel muziekonderwijs voor alle basisschoolkinderen in Nederland en het Caraïbisch gebied. In aanloop naar haar verjaardag op 17 mei 2021 riepen we heel Nederland op om zich extra in te zetten voor muziek en haar een muzikale verjaardagstaart cadeau te doen. Gedurende 50 dagen zetten we iedere dag een nieuw kaarsje op de taart. Elk kaarsje laat een muziekmoment op een andere plek van het land zien. Zo vierden we samen structureel muziekonderwijs in heel Nederland!

Bekijk alle kaarsjes en lees meer over de campagne

Muziek maken draagt op vele manieren bij aan de ontwikkeling van kinderen. Kinderen genieten, groeien en ontplooien zich tijdens de muziekles op school. Met structureel muziekonderwijs op álle basisscholen krijgt ieder kind de kans om met muziek maken in aanraking te komen. Wilt u bijdragen aan een muzikale toekomst voor de kinderen in Nederland en het Caribisch gebied? Help ons mee!

Heeft u vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op via info@meermuziekindeklas.nl of 020 - 8204 734.

Stap

Donatiebedrag