Schrijf je in voor de alert

Schrijf je in voor de alert

en bekijk het MuziekAkkoord Hoeksche Waard via een livestream!

Wil je de inspiratiesessie en de ondertekening van het MuziekAkkoord Hoeksche Waard op dinsdag 16 juni om 11:45 uur volgen via een livestream? Schrijf je dan in voor de alert en ontvang een link naar de livestream op Facebook en YouTube in je mailbox!

Schrijf je in voor de alert!

Het programma

Op 16 juni ondertekenen regionale partners het MuziekAkkoord Hoeksche Waard. De partijen spreken hierin af dat zij er samen voor gaan zorgen dat alle basisschoolkinderen in de regio weer structureel muziekonderwijs krijgen. Dit vieren we online met een bijzonder muzikaal programma.

Voor deze feestelijke gebeurtenis hebben kinderen van de scholen, jeugdorkesten, de Muziekschool en de Popschool een muzikale verrassing voorbereid. Daarnaast is er een inspiratiesessie waarin we in gesprek gaan met leerkrachten, schoolleiders, koepeldirecteuren, pabovertegenwoordigers, studenten en muziekdocenten om te onderzoeken wat de beste route is om een poule met muziekprofessionals op te zetten. De presentator van de dag is Buddy Vedder.

Ondanks de coronabeperkingen hebben we een heel bijzonder programma kunnen samenstellen, dat je kunt meemaken via een livestream! De inspiratiesessie zal op dinsdag 16 juni om 11:45 te zien zijn op YouTube. Daarna zal het plenaire programma om 13:45 te zien zijn op Facebook en YouTube. Bekijk de linkjes naar de verschillende platformen hieronder.

Wil je een seintje zodra de livestream van start gaat? Schrijf je dan in voor de alert en ontvang een link naar de livestream in je mailbox!

Schrijf je in voor de alert!