Nieuwe energizers met Buddy Vedder en de presentatoren van het Eurovisie Songfestival

Nieuwe energizers met Buddy Vedder en de presentatoren van het Eurovisie Songfestival

Hele lied

Zing mee met ons eigen songfestivallied ‘Open up’!

Buddy heeft hard gewerkt aan zijn eigen Songfestivallied. Hij is daarbij geholpen door Jeangu Macrooy, Duncan Laurence, Nikkie de Jager, Edsilia Rombley, Chantal Janzen en natuurlijk meester Willem. Dit is het resultaat!

Zing mee met ‘Open up’

Beluister het lied 'Open Up' op de streamingdiensten!

Het lied, geschreven door meester Willem, is alvast te beluisteren via Spotify, iTunes, Deezer en andere streamingdiensten.

Beluister het lied

Méér informatie

Méér Muziek in de Klas is maatschappelijk partner van het Eurovisie Songfestival. De presentatoren van het songfestival: Chantal Janzen, Edsilia Rombley, Jan Smit en Nikkie de Jager, maar ook Duncan Laurence en Jeangu Macrooy maken daarom samen met Buddy Vedder en meester Willem verschillende energizers! Deze interactieve muziekvideo's zijn gemaakt in samenwerking met Schooltv en zijn bedoeld om leerkrachten te inspireren om aan de slag te gaan met muziek in de klas. De afleveringen staan geheel in het teken van het Eurovisie Songfestival en zijn gemaakt voor de bovenbouw van het basisonderwijs.

Wil je de volgende stap zetten? Bekijk dan het aanbod aan digitale muziekmethoden en probeer verschillende methoden uit. Zo vind je gemakkelijk een methode die bij jouw school past.

Bekijk de muziekmethoden

Ontvang een seintje zodra de energizers online staan

Vanaf 6 april wordt er wekelijks één nieuwe energizer online gezet. In de week van het Eurovisie Songfestival (18 t/m 22 mei) wordt er dagelijks een nieuwe aflevering gedeeld.

Wil je een link naar de nieuwste energizers in je mailbox ontvangen zodra deze online staan? Meld je dan aan voor de energizer-alert en blijf op de hoogte!

Meld je aan

Chantal Janzen over het belang van muziekonderwijs:

“Als artiest en moeder heb ik ervaren dat goed muziekonderwijs belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen. Ik vind het heel leuk dat ik daar nu met Méér Muziek in de Klas en Schooltv zelf een bijdrage aan mag leveren én jonge kinderen kan laten zien hoe leuk het Songfestival is.”

Foto credits: Set Vexy
Muziek: meester Willem