Schrijf je in voor de alert

Schrijf je in voor de alert

en bekijk het MuziekAkkoord Hoeksche Waard via een livestream!

Wil je de ondertekening van het MuziekAkkoord Hoeksche Waard op dinsdag 16 juni om 13:45 uur volgen via een livestream? Schrijf je dan in voor de alert en ontvang een link naar de livestream op Facebook en YouTube in je mailbox!

Schrijf je in voor de alert!

De ondertekening

Op 16 juni ondertekenen regionale partners het MuziekAkkoord Hoeksche Waard. De partijen spreken hierin af dat zij er samen voor gaan zorgen dat alle basisschoolkinderen in de regio weer structureel muziekonderwijs krijgen. Dit vieren we online met een bijzonder muzikaal programma. Voor deze feestelijke gebeurtenis hebben kinderen van de scholen, jeugdorkesten, de Muziekschool en de Popschool een muzikale verrassing voorbereid. De presentator van de dag is Buddy Vedder.

Ondanks de coronabeperkingen hebben we een heel bijzonder programma kunnen samenstellen, dat je kunt meemaken via een livestream! Dit zal op dinsdag 16 juni om 13:45 te zien zijn op Facebook en YouTube.

Wil je een seintje zodra de livestream van start gaat? Schrijf je dan in voor de alert en ontvang een link naar de livestream in je mailbox!

Schrijf je in voor de alert!