Méér Muziek in de Klas Workshops+ 2020

Méér Muziek in de Klas Workshops+ 2020

22 jul. 2020

Makkelijk muziekles geven in de klas

Ben jij groepsleerkracht en wil je nieuwe ideeën opdoen voor het geven van muziekonderwijs op de basisschool? Kom dan naar één van de Méér Muziek in de Klas Workshops+ die we in samenwerking met conservatoria en pabo’s organiseren. De Workshops+ zijn geschikt voor leerkrachten die al een Méér Muziek in de Klas Workshop hebben gevolgd of al enige ervaring hebben in het geven van muziekonderwijs. Door het volgen van een workshop kun je een verdiepende en verbredende stap zetten, die tegelijkertijd nog steeds laagdrempelig is.

Méér Muziek in de Klas Workshops+ 2020

De Workshops+ worden georganiseerd op verschillende pabo-locaties en conservatoria in Nederland. Niet alle Workshops+ zullen plaatsvinden op locatie; een deel van de workshops is online bij te wonen via Zoom of Teams. De Workshops+ worden gegeven door gepassioneerde muziekdocenten van de pabo en vakdocenten muziek van de opleiding Docent Muziek van het conservatorium Je krijgt zoveel mogelijk concrete en eigentijdse voorbeelden en er zullen verschillende werkvormen aan bod komen, waarbij er gebruikt wordt gemaakt van een breed assortiment aan (digitale) leermiddelen.

Schrijf je in voor de workshops+ alert!

De concrete data en locaties waarop de Workshops+ plaatsvinden worden later bekend gemaakt. Wil jij jezelf alvast verzekeren van een plekje bij één van de Workshops+?

Schrijf je dan in voor de workshops+ alert!

Nieuwste artikelen

  • Méér Muziek in de Klas Workshops+ 2020

    22 jul. 2020

  • Vier je zomer met muziek!

    22 jul. 2020

  • Meer muziek in speciaal onderwijs

    22 jul. 2020