Per direct gezocht: medewerker marketing en communicatie (M/V/X) 

Per direct gezocht: medewerker marketing en communicatie (M/V/X) 

1 sep. 2023

Méér kansen. Méér koken, dans, theater, mode, beeldend, media, muziek. Kortom, méér kunst en cultuur in school en hun omgeving. Dat is wat wij kinderen en jongeren gunnen. Ga jij direct aan bij het lezen van deze missie en poppen er al 10 ideeën voor social mediacampagnes en TikTok-video's in je op? Dan zoeken we jou!

Over onze missie  

Stichting Méér Muziek in de Klas zet zich met het programma Méér Kunst & Cultuur in School en Omgeving in voor de kinderen en jongeren met een kansenachterstand. Met als doel hun wereld te vergroten door de aandacht te richten op een rijk cultureel aanbod in de naschoolse tijd. Zodat kinderen de kans krijgen om zich op een gelijkwaardige manier te ontwikkelen. En zo kansenongelijkheid tegen te gaan. Dat doen we door veel aandacht te vragen voor het belang van kunst- en cultuuronderwijs, samen te werken met pabo’s, pedagogische mbo-opleidingen en kunstopleidingen, en vooral door nauw op te trekken met veel verschillende landelijke, regionale en lokale culturele en educatieve partijen.

Wat ga je doen?

In deze functie houd jij je bezig met veel verschillende projecten van onze stichting: van landelijke publiekscampagnes tot aan symposia en televisieshows, en van interne communicatie tot aan communicatie met het onderwijs. Er is een hoop te vertellen! Samen met collega’s zoals accountmanagers, projectmanagers en fondsenwervers formuleer jij de juiste boodschap en ga je strategisch te werk. Daarnaast beheer je ook de website, sociale mediapagina’s en nieuwsbrieven, beheer je branding op de evenementlocaties en ondersteun je bij de montage en nabewerking van foto- en videoreportages. Multi-inzetbaar dus.

Nog meer?

Zeker. Je zoekt actief naar nieuws, ziet kansen, bedenkt zelf onderwerpen en zorgt voor betrokkenheid op onze kanalen. Je verdiept je in de activiteiten van onze partners, ambassadeurs en andere relaties. Je verzamelt relevante cijfers en gegevens van de onlinekanalen voor rapportages. Ook heb je een doenersmentaliteit en help je mee met productionele zaken tijdens evenementen, zoals de telefoon pakken en contacten nabellen, mensen aan elkaar verbinden en flyers en promomateriaal verspreiden.

Over jou

Omdat je al minimaal 2 jaar ervaring hebt in een vergelijkbare rol, ben je niet snel van je stuk gebracht. Je hebt oog voor detail, bent bijzonder proactief en weet feilloos spelfouten aan te stippen. Je spreekt de taal van Microsoft Office, CRM en CMS-systemen, Mailchimp, Typeform en programma’s van Adobe.

Het belangrijkste: je bent bovenal jezelf. Wij streven naar een diverse samenstelling van ons team en een inclusieve organisatie. We staan open voor iedereen, ongeacht geloof, afkomst en gender en streven ernaar samen een safe space te creëren.

Wat bieden wij?

Bij Méér Muziek in de Klas is geen dag hetzelfde. We zijn een jong, hecht, gedreven, leergierig, nieuwsgierig en gezellig team. Mét office jams en koorsessies (practice what you preach!).

Daarnaast:

 • Veel verantwoordelijkheid, ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en je netwerk te vergroten; 
 • Werkdagen in overleg;
 • Wisselende werkplekken: in overleg werk je op kantoor, dan weer op locatie of vanuit huis; 
 • Salaris gangbaar in de culturele sector, afhankelijk van leeftijd en ervaring;
 • Een functie van 32 - 36 uur per week, startdatum zo snel als mogelijk.

Solliciteren en procedure

Ben jij de beste kandidaat voor deze functie? Solliciteer dan uiterlijk dinsdag 10 oktober door je cv en motivatie in te sturen. Als je wilt, mag je ook een korte video (max. 1 minuut) waarin je jezelf voorstelt meesturen. Dat vinden we erg leuk!

Mail jouw sollicitatie naar info@meermuziekindeklas.nl ter attentie van Jantien Westerveld (directeur).

Wil je eerst nog meer weten? Mail je vragen naar Cheryl Shahheidari via cshahheidari@meermuziekindeklas.nl.

De gesprekken vinden in de week van 16 oktober plaats op ons kantoor in Amsterdam (Sarphatikade 22-1 | 1017 WV).

Voorgestelde artikelen

 • Per direct gezocht: Officemanager voor stichting Méér Muziek in de Klas (M/V/X) 32-36 uur

 • Nieuwe koers Méér Muziek in de Klas!

 • MuziekAkkoord Borne dankzij donatie van voormalig huisarts Herman van Enter

Nieuwste artikelen

 • Dag van het MuziekopleidersAkkoord op woensdag 4 oktober

  14 sep. 2023

 • Per direct gezocht: medewerker marketing en communicatie (M/V/X) 

  1 sep. 2023

 • Per direct gezocht: Officemanager voor stichting Méér Muziek in de Klas (M/V/X) 32-36 uur

  22 aug. 2023