Per direct gezocht: Officemanager voor stichting Méér Muziek in de Klas (M/V/X) 32-36 uur

Per direct gezocht: Officemanager voor stichting Méér Muziek in de Klas (M/V/X) 32-36 uur

22 aug. 2023

Ben jij degene die de zaken op kantoor goed en strak organiseert? Op wie de directeur kan bouwen voor afspraken, heldere notulen en administratieve werkzaamheden? En vind je het leuk om de projectteams en je collega’s te helpen met uiteenlopende taken? Dan zoeken we jou!

Over onze missie

Stichting Méér Muziek in de Klas heeft als doel de wereld van kinderen en jongeren met een kansenachterstand te vergroten door middel van kunst- en cultuur na schooltijd. Op die manier willen we een bijdrage leveren aan de cognitieve, sociale en creatieve ontwikkeling van deze doelgroep. Dat doen we door veel aandacht te vragen voor het belang van kunst- en cultuuronderwijs, samen te werken met pabo’s, pedagogische mbo-opleidingen en kunstopleidingen, en vooral door nauw op te trekken met veel verschillende landelijke, regionale en lokale culturele en educatieve partijen.

Over de functie

Als officemanager zorg je ervoor dat alles op kantoor en de dagelijkse gang van zaken op rolletjes lopen. Je zorgt er ook voor dat de agenda van directeur Jantien op orde is en plant afspraken in. Je houdt je bezig met administratieve taken, HR-taken of taken die voortkomen uit de verschillende teams binnen Méér Muziek in de Klas. Maar er is nog veel méér te doen, zoals het bijhouden van voorraden, notuleren bij vergaderingen en het ondersteunen bij de vele events die we organiseren. Met enige regelmaat hangt er een collega aan de telefoon met een hulpvraag. Gelukkig snap jij hoe alles werkt, of je komt er wel achter.

Over jou

Omdat je al een jaar of drie ervaring hebt in een vergelijkbare rol, ben je niet snel van je stuk gebracht. Óók niet als het druk is. Je bent secuur, proactief, behulpzaam, flexibel en sociaal sterk. Maar je bent vooral jezelf. Wij streven naar een diverse samenstelling van ons team en een inclusieve organisatie. Wij staan open voor iedereen, ongeacht geloof, afkomst en gender. We vinden het verder natuurlijk belangrijk dat je achter ons doel staat en dat je minimaal 32 uur per week beschikbaar bent.

Over wat wij jou bieden

Bij Méér Muziek in de Klas is geen dag hetzelfde en er is volop ruimte voor ontwikkeling. We zijn een jong, hecht, gedreven, leergierig, nieuwsgierig en gezellig team. Wat salaris betreft mag je uitgaan van € 2400,- tot € 3000,- per maand bij een voltijdse werkweek van 36 uur en afhankelijk van leeftijd en ervaring. Een deel van je werkweek mag je vanuit huis werken. Verder bieden we een ruime vakantieregeling, vakantiegeld van 8%, een reiskostenvergoeding voor het openbaar vervoer (tweede klas) en aansluiting bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Over het sollicitatieproces

Heb je interesse in de functie? Stuur dan uiterlijk maandag 4 september om 10.00 uur je cv en een korte motivatie naar info@meermuziekindeklas.nl. Als je wil, mag je ook een korte video (maximaal 1 minuut) waarin je jezelf voorstelt meesturen.

Heb je eerst nog vragen? Bel dan met Lucinda Bruinse op 020 - 82 04 734.

De functie is per direct beschikbaar, we starten de sollicitatieprocedure daarom snel op. De eerste gesprekken vinden plaats op woensdagochtend 6 september op ons kantoor in Amsterdam (Sarphatikade 22-11017 WV). Als je solliciteert, vragen we je met deze datum rekening te houden.

Nieuwste artikelen

  • Dag van het MuziekopleidersAkkoord op woensdag 4 oktober

    14 sep. 2023

  • Per direct gezocht: medewerker marketing en communicatie (M/V/X) 

    1 sep. 2023

  • Per direct gezocht: Officemanager voor stichting Méér Muziek in de Klas (M/V/X) 32-36 uur

    22 aug. 2023