Disclaimer

Disclaimer

Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Stichting Méér Muziek in de Klas is echter niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van de website en de hierin aangeboden informatie.

Aan de inhoud van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend of aanspraken worden gemaakt.

Op deze site worden auteursrechtelijk beschermde afbeeldingen van eigen publicaties en ontwerpen van Méér Muziek in de Klas gebruikt. Daarnaast rechtenvrije afbeeldingen, overgenomen uit openbare beeldbanken. Indien u meent dat er desondanks inbreuk wordt gemaakt op uw auteursrecht, kunt u contact opnemen met Méér Muziek in de Klas via info@meermuziekindeklas.nl.

Links
Deze website bevat links naar andere websites. Méér Muziek in de Klas is niet verantwoordelijk voor de inhoud van die andere websites of voor de privacybescherming op die websites.

Wijzigingen
De Stichting Méér Muziek in de Klas behoudt zich het recht voor de op of via deze website aangeboden informatie, met inbegrip van deze disclaimer, te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder kennisgeving vooraf te wijzigen.

Google analytics
Via Google Analytics worden geanonimiseerde gegevens over het surfgedrag op deze website verzameld. Zo is voor Méér Muziek in de Klas zichtbaar hoe bezoekers de website gebruiken. Deze informatie wordt gebruikt om gefundeerde beslissingen te nemen over de inrichting van de website. Tevens wordt op basis van de gegevens de werking van de website geoptimaliseerd. 

De verkregen informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google verstrekt deze informatie ook aan adverteerders om inzicht in de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Méér Muziek in de Klas heeft hier geen invloed op. Méér Muziek in de Klas heeft Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie, alsook het specifieke privacybeleid van Google Analytics.

Door gebruik te maken van deze website geeft u toestemming voor het verwerken van de informatie door Google op de wijze en voor de doeleinden zoals hierboven omschreven.

Wilt u niet dat uw klikgedrag wordt bijgehouden? Dan kunt u via de website van Google een browser plugin downloaden die dit voorkomt. Deze instelling geldt dan voor alle websites die u bezoekt, dus niet alleen voor www.meermuziekindeklas.nl.