Jarig Dudok steunt Méér Muziek in de Klas en presenteert 'SING ALONG cake' samen met zingende basisschoolleerlingen

Jarig Dudok steunt Méér Muziek in de Klas en presenteert 'SING ALONG cake' samen met zingende basisschoolleerlingen

22 apr. 2021

In aanloop naar het Eurovisie Songfestival is Rotterdam SING ALONG City! Omdat Dudok jarig is hangen zij graag samen met Rotterdam de slingers op én steunen ze een sociaalmaatschappelijk, muzikaal doel: Méér Muziek in de Klas.

De SING ALONG cake van Dudok is een samenwerking met Studio VollaersZwart en Host City Rotterdam, Eurovisie Songfestival 2021. Deze limited edition Dudok-taart sluit aan bij het Songfestivalthema Open Up to Rotterdam. De lancering van de 'SING ALONG cake' vond plaats op donderdagochtend 22 april om 08:45 uur bij de aftelklok in het Museumpark. Tijdens de lancering zingen leerlingen van basisschool Meester Schats Noord, die deelnemen aan het Jong Roffa Songfestival van ZangExpress.

Bestel de 'SING ALONG cake' bij Dudok Patisserie

'SING ALONG cake' van Dudok Patisserie

Open Up is een thema dat goed aansluit bij de Dudok-waarde van openstaan voor elkaar en het omarmen van de diversiteit en dynamiek van de stad. Om die reden is de taart aan twee zijden open en refereert de kleurrijke layered binnenkant naar het vieren van diversiteit. De taart is fairtrade en draagt bij aan onze doelstelling: voor elke verkochte taart draagt de Dudok Patisserie €1,50 af aan stichting Méér Muziek in de Klas.

Bestel de 'SING ALONG cake' bij Dudok Patisserie
Jarig Dudok steunt Méér Muziek in de Klas en presenteert 'SING ALONG cake'

Directeur Jantien Westerveld over Dudok

"Geweldig dat Dudok met hun SING ALONG cake ons doel steunt! We hopen dat iedereen van de taart gaat genieten en zo ook nog eens bijdraagt aan structureel muziekonderwijs voor alle basisschoolkinderen, ook in Rotterdam. Tevens hopen we dat dit initiatief ook andere ondernemers zal doen inspireren.”

– Jantien Westerveld, directeur stichting Méér Muziek in de Klas.

Foto credits: Fred Ernst

Jarig Dudok steunt Méér Muziek in de Klas en presenteert 'SING ALONG cake'

30 jaar Dudok

Dudok bestaat dit jaar 30 jaar en is als toonaangevend Rotterdams patisserie- en horecabedrijf énorm trots om samen met Host City Rotterdam de diversiteit van Rotterdam, het Eurovisie Songfestival, hun verjaardag én het opengaan van de maatschappij de komende weken te mogen vieren. Het iconische Dudok-pand aan de Meent wordt om die reden ook in het SING ALONG-design gehuld door Studio VollaersZwart. Daarnaast komen de kleuren van de 'SING ALONG cake' van Dudok vanaf begin mei terug in de bogen van de Cruise Terminal Rotterdam, één van de evenementenlocaties behorend tot de Dudok Horeca Groep.

Meer informatie

Nieuwste artikelen

  • Train-de-Trainer cursus verspreid kennis over Muzikaal Spel voor Kleuters

    9 jul. 2024

  • Vervolg Art Camp op Noorderpoort College

    8 jul. 2024

  • Chip-reus en muziekschool werken samen aan meer muziekonderwijs in de regio

    5 jul. 2024