Samenwerking met Stichting Campus Nederland

Samenwerking met Stichting Campus Nederland

12 jul. 2023

We bundelen de krachten!

We slaan de handen ineen met Stichting Campus Nederland om kunst- en cultuuronderwijs voor ieder kind mogelijk te maken! Vandaag, tijdens de derde editie van Zomercampus010 in Rotterdam, is de samenwerking officieel gemaakt door directeur-bestuurder Mandy Markerink van Stichting Campus Nederland en directeur Jantien Westerveld van Méér Muziek in de Klas.

Gezamenlijke missie

Mandy Markerink, directeur-bestuurder bij Campus Nederland geeft aan dat het samenwerken aan een gezamenlijke missie met een ambitieuze organisatie als Méér Muziek in de Klas het mogelijk maakt om nog meer kinderen en jongeren te bereiken. ‘Nu Méér Muziek in de Klas ook is aangesloten bij de regeling ‘School en Omgeving’ van het Ministerie van OCW, waar Campus Nederland voorloper van is, kunnen we de programma’s nog meer op elkaar laten aansluiten en versnippering tegengaan’.

Lees meer over onze nieuwe koers

Zomercampus010

Zomercampus010 wordt in samenwerking met verschillende Rotterdamse basisscholen georganiseerd. Deelnemende leerlingen maken tijdens de Campusweek kennis met een divers aanbod aan workshops en clinics op het gebied van sport, cultuur, muziek, natuur-milieueducatie, techniek en talentontwikkeling. In nauwe samenwerking met scholen, maatschappelijke partners en lokale partijen stelt Stichting Campus Nederland educatieve programma’s samen die ervoor zorgen dat leerlingen in de schoolvakanties én daarbuiten, duurzaam hun weg kunnen vinden naar sport- en cultuurclubs. Zo kunnen zij nieuwe talenten ontdekken, zich sociaal-emotioneel verder ontwikkelen en het netwerk in hun wijk vergroten.

Nieuwste artikelen

  • Train-de-Trainer cursus verspreid kennis over Muzikaal Spel voor Kleuters

    9 jul. 2024

  • Vervolg Art Camp op Noorderpoort College

    8 jul. 2024

  • Chip-reus en muziekschool werken samen aan meer muziekonderwijs in de regio

    5 jul. 2024