Ambassadeurs Méér Muziek in de Klas

Ambassadeurs Méér Muziek in de Klas

Méér Muziek in de Klas wordt actief ondersteund door een grote groep ambassadeurs. We onderscheiden vier verschillende groepen:

  • Platform ambassadeurs
  • Artiest-ambassadeurs
  • Ambassadeurs van Méér Muziek in de Klas Lokaal
  • Ouder-ambassadeurs

Platform Ambassadeurs

De ambassadeurs van het Platform Ambassadeurs vertegenwoordigen alle partijen die een belangrijke rol spelen bij muziekonderwijs op de basisschool; muzikanten, gemeenten, provincies, de onderwijspartijen, centra voor de kunsten, de publieke omroep en opleidingsinstituten als de pabo’s en de conservatoria. Zij dragen uit hoe belangrijk muziekonderwijs op de basisschool is en zetten hun kennis en netwerk in om dit te realiseren.

Hare Majesteit Koningin Máxima is erevoorzitter van het Platform Ambassadeurs.

Bekijk alle leden van het Platform
Platform ambassadeurs Méér Muziek in de Klas

Artiest-ambassadeurs

Naast de artiesten die onderdeel zijn van het Platform Ambassadeurs zijn er ook een aantal andere artiesten aan ons verbonden. Zo zet Buddy Vedder zich als ambassadeur op vele manieren voor ons in. Naast het presenteren van evenementen is hij als presentator van o.a. Lang Leve de Muziek Show en Het Kerst Muziekgala hét gezicht van deze muzikale televisieprogramma's. Daarnaast is Wibi Soerjadi, bekend concertpianist, nauw betrokken bij het project Digitaal Componeren.

Bekijk de artiest-ambassadeurs
Buddy Vedder Ambassadeur Méér Muziek in de Klas

Ambassadeurs Méér Muziek in de Klas Lokaal

De ambassadeurs van Méér Muziek in de Klas Lokaal bestaan uit een diverse groep mensen die veel betekenen voor het muziekonderwijs in de regio. Zij zijn het gezicht van de beweging die rondom muziekonderwijs in hun regio gaande is.

Iedere regio heeft een eigen ambassadeur die zich inzet voor structureel muziekonderwijs op de basisscholen in zijn of haar regio. De diverse functies en drijfveren van deze personen zorgen ervoor dat iedere regio een unieke aanpak kent.

Naar de ambassadeurs
Ambassadeurs Méér Muziek in de Klas Lokaal

Ouder-ambassadeurs

Muziek is goed voor de ontwikkeling van kinderen en daarom willen we graag meer muziek in de klas voor álle basisschoolkinderen van Nederland. Daar kunnen we heel goed ieders hulp voor gebruiken, en zéker die van ouders.

Sluit je daarom aan bij onze ouder-ambassadeurs en help mee om goed muziekonderwijs op de school van jouw kind te realiseren! We zorgen ervoor dat je alles krijgt wat je nodig hebt om de juf of meester van jouw kind, de ouderraad én de schoolleiding te laten zien hoe belangrijk muziekonderwijs is.

Meld je aan en ontvang onder andere iedere maand handige tips en inspirerende activiteiten in je mailbox.

Meer info