Sluit je aan bij Méér kunst & cultuur in School & Omgeving

Bouw met ons mee

Uitgelicht

Erevoorzitter Koningin Máxima bezoekt creatief boegbeeld en Flagshipschool VMBO ‘t Venster in Arnhem

De school betrekt professionals uit het onderwijs, culturele partijen en de gemeente en zorgt voor een creatief aanbod op en na school! Doel is om leerlingen gelijke kansen te bieden en hen de mogelijkheid te geven om talenten te ontdekken.

Lees verder

Gun kinderen en jongeren een gevarieerd naschools creatief aanbod

Kunst- en cultuuronderwijs zorgt voor een creatieve uitdaging, ontspanning en verbondenheid. Het geeft kinderen en jongeren zelfvertrouwen en laat ze hun talenten ontdekken. Help je mee om kinderen en jongeren uit alle lagen van de samenleving dezelfde kansen te bieden? Doneer direct via de knop hieronder of klik hier voor meer informatie.

  • Je betaling is veilig en je gegevens worden vertrouwelijk behandeld
  • Méér Muziek in de Klas heeft het CBF-keurmerk en gaat zorgvuldig om met uw gift

Stap

Donatiebedrag

Gelijke kansen voor kinderen en jongeren door kunst- en cultuuronderwijs

Sinds 2015 zet onze stichting zich, samen met vele regionale en landelijke partners, in voor structureel muziekonderwijs voor alle basisschoolleerlingen in Nederland en het Caribisch gebied. Dit jaar breiden we onze werkzaamheden uit met meer culturele en creatieve disciplines, zoals mode, koken, dans en toneel. Met als doel de wereld van de leerling te vergroten voor wie een kunst- en cultuuraanbod niet vanzelfsprekend is.

Meer over het programma ‘Méér kunst en cultuur in School en Omgeving’
Klassenfoto van stichting Méér Muziek in de Klas

Wat kun jij doen aan kunst- en cultuuronderwijs?

Of je nu leerkracht, student, ouder, cultuurmedewerker, burgemeester, bestuurder of beleidsmaker bent, jij kunt meer kunst & cultuur in School & Omgeving mogelijk maken. Bouw met ons mee!

Bouw met ons mee

Contact

Heb je een vraag over stichting Méér Muziek in de Klas of de stappen die we zetten voor zowel ons nieuwe programma 'Méér kunst & cultuur in School en Omgeving' als het structureel verankeren van muziekonderwijs binnen de verschillende regio's van het land?

Naar de contactpagina

Nieuws

  • Bestuurswisseling voorzitter Méér Muziek in de Klas

  • Teamtraining voor vakintegratie

  • Wetenschapsjournalist Mark Mieras over belang kunstonderwijs voor gelijke kansen