Sluit je aan bij Méér kunst & cultuur in School & Omgeving

Bouw met ons mee

Uitgelicht

Per direct gezocht: medewerker marketing en communicatie (M/V/X) 

Méér kansen. Méér koken, dans, theater, mode, beeldend, media, muziek. Kortom, méér kunst en cultuur in school en hun omgeving. Dat is wat wij kinderen en jongeren gunnen. Ga jij direct aan bij het lezen van deze missie en poppen er al 10 ideeën voor social mediacampagnes en TikTok-video's in je op? Dan zoeken we jou!

Meer info & solliciteren

Bied kinderen en jongeren een gelijke kans door kunst- en cultuuronderwijs

Sinds 2015 zet onze stichting zich in voor structureel muziekonderwijs voor alle basisschoolleerlingen in Nederland en het Caribisch gebied. Vanaf komend schooljaar breiden we onze werkzaamheden uit met meer culturele en creatieve disciplines, zoals mode, koken, dans en toneel. Met als doel de wereld van de leerling te vergroten voor wie een kunst- en cultuuraanbod niet vanzelfsprekend is en een bijdrage te leveren aan de cognitieve, sociale en creatieve ontwikkeling van kinderen.

Binnen het programma ‘Méér kunst en cultuur in School en Omgeving’ focussen we ons, naast het basisonderwijs, eveneens op het voortgezet onderwijs. Het vernieuwde programma is gericht op lessen en activiteiten in de naschoolse omgeving. Dit alles doen we samen met vele regionale en landelijke partners, op basis van een publiek-private samenwerking wat de basis vormt van de financiering voor de komende jaren. Daarnaast zullen we de behaalde successen voor structureel muziekonderwijs blijven borgen en bewaken.

Meer over onze nieuwe koers
Klassenfoto van stichting Méér Muziek in de Klas

Wat kun jij doen aan kunst- en cultuuronderwijs?

Of je nu leerkracht, student, ouder, cultuurmedewerker, burgemeester, bestuurder of beleidsmaker bent, jij kunt meer kunst & cultuur in School & Omgeving mogelijk maken. Bouw met ons mee!

Sluit je aan bij onze missie

Contact

Heb je een vraag over stichting Méér Muziek in de Klas of de stappen die we zetten voor zowel ons nieuwe programma 'Méér kunst & cultuur in School en Omgeving' als het structureel verankeren van muziekonderwijs binnen de verschillende regio's van het land?

Naar de contactpagina

Gun kinderen en jongeren een gevarieerd naschools creatief aanbod

Kunst- en cultuuronderwijs zorgt voor een creatieve uitdaging, ontspanning en verbondenheid. Het geeft kinderen en jongeren zelfvertrouwen en laat ze hun talenten ontdekken. Help je mee om kinderen en jongeren uit alle lagen van de samenleving dezelfde kansen te bieden? Doneer direct via de knop hieronder of klik hier voor meer informatie.

  • Je betaling is veilig en je gegevens worden vertrouwelijk behandeld
  • Méér Muziek in de Klas heeft het CBF-keurmerk en gaat zorgvuldig om met uw gift

Stap

Donatiebedrag

Lees verder

  • Nieuwe koers Méér Muziek in de Klas!

  • Amstelland ondertekent intentieverklaring richting cultuurconvenant!

  • Stimuleringsactie van start