Dirk Jan Versendaal

Dirk Jan Versendaal

Bestuursvoorzitter Stichting CultuurLocaal

“Het op kunnen gaan in het bespelen van een instrument of het gebruik van je stem, is geweldig! Of je nu als solist speelt of met anderen, muziek maken geeft plezier, ontspanning en het vrolijkt je op. Daarnaast ontwikkel je vaardigheden en leer je samenwerken. Uit eigen ervaring weet ik hoe je kunt genieten van muziek maken. Muziek voert de boventoon in mijn dagelijks leven.

Dit gun ik alle kinderen en daarom zet ik mij graag in voor muziekonderwijs op basisscholen! Door middel van Méér Muziek In De Klas kunnen wij als muziekschool eraan bijdragen dat kinderen kennis maken met muziek en ontdekken of ook daar hun talenten liggen. En als je talent er niet ligt, maar je geniet van muziek maken, dan is dat ook meer dan goed!

Wij bieden basisscholen muziekkisten aan met diverse instrumenten en lesactiviteiten. Deze muzikale lesactiviteiten worden door conservatorium geschoolde docenten van de Barendrechtse muziekschool begeleid. Op deze wijze worden alle basisschoolleerlingen in staat gesteld om kennis te maken met muziekonderwijs.”Dirk Jan Versendaal is voorzitter van het bestuur van Stichting CultuurLocaal in Barendrecht. CultuurLocaal verzorgt opleidingen op het gebied van cultuur (muziek, dans en drama) in breedste zin. Zelf heeft Dirk Jan ruime ervaring als pianist en begeleider van koren en samenspeelorkesten.

Dirk Jan Versendaal