Ga aan de slag! | 28 april 2021

Ga aan de slag! | 28 april 2021

Méér Muziek in de Klas Inspiratietour

Amstelveen

Wil jij meer weten over wat er mogelijk is aan muziekonderwijs bij jou op school, zoek dan contact met Cultuureducatie Amstelland via 06 8265 6101 of mail naar administratie@cultuureducatie-amstelland.nl

Ben jij benieuwd naar het aankomende MuziekAkkoord in Amstelveen? Neem dan contact op met Lokaal Ambassadeur Fred van Oijen via fredvanoijen@ziggo.nl

Groningen-Oost

Cultuuronderwijs is belangrijk. K&C helpt met het bouwen aan doorlopende leerlijnen en biedt cultuureducatieve programma’s. We bieden verschillende trainingen en professionaliseringstrajecten en je kunt altijd bij ons terecht om advies in te winnen en om vragen te stellen. Zoek contact via:

050 - 721 0840 | info@kunstencultuur.nl

Om alle kinderen in Oost-Groningen dezelfde kansen te bieden op het gebied van muziekonderwijs tekenen basisscholen, kinderopvang, kunstencentra en muziekverenigingen in Veendam, Pekela, Westerwolde en Oldambt in het tweede kwartaal van 2021 het convenant Muziekakkoord Groningen Oost. Wil jij mee tekenen of meer informatie? Klik door op deze website.

Caribisch gebied

Deelnemers van de werksessie over muziekonderwijs in het Caribisch gebied ontvangen binnenkort automatisch een e-mail met meer informatie over vervolgstappen. Wil je al eerder iets weten of heb je ideeën? Mail ze naar mkroese@meermuziekindeklas.nl.

Driestar Educatief

We hopen dat je hebt genoten van de Inspiratietour van Meer muziek in de klas. Driestar educatief geeft hier graag een passend vervolg aan door een werksessie te organiseren voor schooldirecteuren en muziekcoördinatoren van stagescholen van Driestar educatief. Nieuwe informatie hierover volgt zo spoedig mogelijk. Graag tot ziens!

Land van Cuijk

Werk je in het onderwijs in het Land van Cuijk en wil je meer weten over wat er mogelijk is op het gebied van muziekonderwijs op school? Neem gerust contact op met het cultuurteam van stichting DOEJEMEE via cultuurteam@doejemee.nu.

Boxtel

Wil je meer informatie over het traject dat Boxtel is gestart om tot een MuziekAkkoord te komen? Neem dan gerust contact op met Gerry Roche van CultuurBox via Gerry@cultuurbox.eu.