Het Kerst Muziekgala 2022

Het Kerst Muziekgala 2022

Een programma van AVROTROS vol muziek voor en door kinderen

Bekijk het Kerst Muziekgala 2022 maandag 26 december om 21.10 uur op NPO 1

Op donderdagmiddag 15 december is het zover: Het Kerst Muziekgala 2022! Dit jaarlijks terugkerende muzikale evenement vindt dit jaar plaats in het RAI Theater in Amsterdam. Het programma zit vol met muziek voor en door kinderen, optredens van bekende artiesten en natuurlijk de Grootste Schoolband van Nederland. Ook dit jaar bestaat de Grootste Schoolband van Nederland uit elf klassen van Jeugdeducatiefonds gecertificeerde scholen!

Het Kerst Muziekgala 2022 wordt gepresenteerd door Buddy Vedder en Romy Monteiro en geregistreerd door AVROTROS. De uitzending is op woensdag 26 december om 21.10 uur op NPO 1. Méér informatie volgt binnenkort.

Kijk het Kerst Muziekgala 2021 terug via NPO Start

Speciaal was vorig jaar de Grootste Schoolband van Nederland die werd gevormd door twaalf basisschoolklassen van Jeugdeducatiefonds* gecertificeerde scholen uit het hele land. De kinderen hadden in een videoclip een speciaal kerstlied opgenomen genaamd Muziek Brengt Ons Samen. De clip is in de uitzending te zien. Het lied is gecomponeerd door Jesse Koch en Marleen Hoebe (Massive Music).

Het Kerst Muziekgala 2021 werd gepresenteerd door Buddy Vedder en Romy Monteiro en geregistreerd door AVROTROS. Kijk de uitzending terug via NPO Start.

*Het Jeugdeducatiefonds helpt om de ontwikkelingskansen van kinderen die opgroeien vanuit een achterstand te vergroten. Méér Muziek in de Klas is partner van het Jeugdeducatiefonds en vindt het belangrijk dat kinderen die opgroeien in achterstandsituaties de kans krijgen om deel te nemen aan Het Kerst Muziekgala 2021!