Online inspiratiesessie voor ouders op woensdag 21 september

Online inspiratiesessie voor ouders op woensdag 21 september

Over de inspiratiesessie

Op woensdagmiddag 21 september (15.30 – 17.30 uur) organiseert Méér Muziek in de Klas samen met de provincie Overijssel een online inspiratiesessie voor ouders en kinderen. Wetenschapsjournalist Mark Mieras zal op een fascinerende manier laten zien wat muziek- en kunstonderwijs doet met de ontwikkeling van het kinderbrein.

We delen inspirerende verhalen van ouders en leerkrachten die een actieve rol hebben ingenomen rond muziekonderwijs en waarmee het effect op school duidelijk wordt. Na de inspiratiesessie verzorgt de Nederlandse Reisopera een muzikaal intermezzo en nemen jullie deel aan een interactieve en muzikale workshop.

Aanmelden

Deze middag zoomen we in op de vragen van ouders en reiken we middelen aan om vervolgens geïnspireerd met de school van je kind(eren) het gesprek over muziek en cultuuronderwijs te kunnen voeren.

Meld je aan en krijg een goodiebag thuisgestuurd die je tijdens het programma kan gebruiken. Het programma is geheel kosteloos en online te volgen via Zoom.

Aanmelden

Wil jij gedurende deze middag een mooi en inspirerend verhalen vertellen over jouw betrokkenheid bij het muziek en of cultuuronderwijs op de basisschool van jouw kind? Laat het ons weten door een mail te sturen naar webredactie@meermuziekindeklas.nl.