Piano’s Maene steunt Méér Muziek In De Klas

Piano’s Maene steunt Méér Muziek In De Klas

Méér Muziek in de Klas en Piano’s Maene zijn een bijzondere samenwerking aangegaan. Piano's Maene is leverancier van een groot aantal concertzalen, theaters, muziekscholen en conservatoria en werkt samen met vele pianisten in diverse genres. De organisatie onderschrijft het maatschappelijk belang van muziekonderwijs en stelt daarom ook graag hun instrumenten beschikbaar voor verhuur aan scholen. Het is hun wens dat scholen op een laagdrempelige wijze een goede piano in huis kunnen halen voor een klein bedrag per maand. Hiermee steunen ze het doel van Meer Muziek in de Klas: structureel muziekonderwijs voor alle basisschoolkinderen in Nederland.

Win een jaar lang een gratis piano!

Om de scholen enthousiast te maken voor het huren van een piano hebben we een leuke winactie in het leven geroepen. Basisscholen kunnen voor een jaar lang een gratis piano winnen door een link van hun lievelingslied op sociale media te delen o.v.v. #meermuziekindeklas en #reizendepiano. De leukste inzendingen worden beloond met een prachtige akoestische piano!

Doe mee aan de winactie

Reizende Piano's

Speciaal voor deze samenwerking verhuurt Maene zowel akoestisch als digitale piano’s. Deze ‘reizende piano’s’ worden voorzien van een in hoogte verstelbare pianobank en kosteloos bij de scholen geleverd en weer opgehaald. Huren duurt minimaal een half jaar maar kan eindeloos worden verlengd. En mocht een school de gehuurde piano uiteindelijk willen aankopen dan kan zelfs een deel van de betaalde huur worden ingezet bij aanschaf.

Lees hoe je een piano kunt huren