Win een uur online muziekles voor jouw kind en zijn of haar klas!

Win een uur online muziekles voor jouw kind en zijn of haar klas!

Wat heb jij als ouder nodig om samen met ons te werken aan meer muziek in de klas? Daarover gaan we graag met jou in gesprek!

Help ons, maak kans op een muziekdocent én krijg een exclusief Méér Muziek in Huis-pakket!

Welke tools helpen jou als ouder? Waar heb jij behoefte aan? We horen het graag van je in een persoonlijk gesprek. Doe je mee, dan maak je kans op een gratis muziekles van een uur voor de klas van jouw kind. Onze Vliegende Brigadier (vakleerkracht muziek) Pieter de Jong heeft speciaal voor deze gelegenheid een les ontwikkeld. Benieuwd? Bekijk zijn video hieronder.

Daarnaast krijgen alle deelnemers een Méér Muziek in Huis-pakket opgestuurd per mail. Het pakket zit vol muzikale tussendoortjes, zodat je kind thuis gezellig muziek kan maken (en uiteraard kan je gewoon gezellig meedoen!).

De gesprekken duren een uur en vinden online plaats. We geven twee gratis (online) muzieklessen weg aan ouders die met ons het gesprek willen aangaan. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan nu aan!

Meld je aan

Dit project is mede dankzij de steun van de provincie Overijssel opgestart. Met jouw hulp kunnen we andere ouders helpen om samen te werken aan meer muziek in de klas. We hopen je binnenkort te spreken. Alvast bedankt voor je reactie!