Het Kerst Muziekgala 2022

Het Kerst Muziekgala 2022

15 dec. 2022 — Een programma van AVROTROS vol muziek voor en door kinderen

Bekijk het Kerst Muziekgala 2022 maandag 26 december om 21.10 uur op NPO 1

Op 15 december waren de opnames van het Kerst Muziekgala 2022 in aanwezigheid van onze erevoorzitter Koningin Máxima. Met het Kerst Muziekgala laten we zien hoe leuk en waardevol muziekonderwijs is. Samen met jonge artiesten brengen Edsilia Rombley, Karsu, Kris Kross Amsterdam en OG3NE sfeervolle kersthits ten gehore.

Over het Kerst Muziekgala

Het programma van AVROTROS wordt gepresenteerd door Buddy Vedder en Romy Monteiro en wordt traditioneel afgesloten met de Grootste Schoolband van Nederland! Bestaande uit elf klassen van Jeugdeducatiefonds-gecertificeerde scholen. Onze Vliegende Brigadiers (vakleerkrachten muziek) verzorgden tien weken lang twee uur per week muziek- en dansles om de leerlingen klaar te stomen voor hun optreden tijdens het gala.

*Het Jeugdeducatiefonds helpt om de ontwikkelingskansen van kinderen die opgroeien vanuit een achterstand te vergroten. Méér Muziek in de Klas is partner van het Jeugdeducatiefonds en vindt het belangrijk dat kinderen die opgroeien in achterstandsituaties de kans krijgen om deel te nemen aan Het Kerst Muziekgala 2022!

Nieuwste artikelen

  • Speciale vertoning Cruijff-musical voor studenten

    18 apr. 2024

  • MuziekAkkoord speciaal onderwijs breidt uit

    5 apr. 2024

  • Start nationale Sing & Dance UP! campagne

    18 mrt. 2024