Digitaal lespakket en het Kindermuziekweeklied ‘Muziek kan altijd’

Digitaal lespakket en het Kindermuziekweeklied ‘Muziek kan altijd’

27 feb. 2021

Van 9 tot 18 april vindt door heel Nederland de derde landelijke Kindermuziekweek plaats. Meer dan zeventig deelnemers organiseren een online programma met inspirerende livestreams, interactieve lessen en lezingen, en live activiteiten zoals concerten, muzieklessen, workshops en singalongs. Alle kinderen tot twaalf jaar (en alle ouders en grootouders) kunnen tijdens de week genieten van alle mogelijke soorten muziek. Van hiphop tot klassiek; om te luisteren of om zelf te maken; alles is aanwezig en er is voor iedereen wat.

Voor het eerst lanceren de Kindermuziekweek en educatieve partner 123ZING een speciaal Kindermuziekweeklied. Het lied 'Muziek Kan Altijd' is geschreven door Willem Wilminkprijswinnaar Jeroen
Schipper en wordt op 1 maart gelanceerd.

Meer informatie

Digitaal lespakket: het Kindermuziekweeklied

De muziekmethode 123ZING heeft bij het lied een digitaal lespakket gemaakt. Hierin vind je meespeelarrangementen voor HaFaBra- en klassieke orkesten, en voor in de klas een spetterende dansles,bodypercussie, zangles en meespeelvideo’s voor schoolinstrumenten. Het lespakket is gratis online toegankelijk en geschikt voor groep 3 t/m 8.

Bekijk het lespakket

Nieuwste artikelen

  • Kom naar onze stand op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling!

    20 jan. 2023

  • #Geefmuziekdoor in het basisonderwijs!

    11 jan. 2023

  • Speciaal onderwijsschool Kentalis bij de opnames van het Kerst Muziekgala in Amsterdam

    20 dec. 2022