Erevoorzitter Koningin Máxima aanwezig bij het Kerst Muziekgala 2023

Erevoorzitter Koningin Máxima aanwezig bij het Kerst Muziekgala 2023

14 dec. 2023

Vandaag waren de opnames van het Kerst Muziekgala 2023 in aanwezigheid van onze erevoorzitter Koningin Máxima. Met het Kerst Muziekgala, een programma van AVROTROS, willen we laten zien hoe leuk en waardevol kunst- en cultuuronderwijs is. Met name voor kinderen en jongeren voor wie het aanbod niet vanzelfsprekend is.

Foto's door Set Vexy

Dinsdag 19 december om 21.25 uur op AVROTROS, NPO 1!

Het programma zit vol met optredens van kinderen en jongeren die hun talenten laten zien op het gebied van dans, muziek, theater en mode. Samen met jonge artiesten brengen Ellen ten Damme, Danny de Munk, Mart Hoogkramer, Gaia Eikman, Willemijn Verkaik en JAMAI sfeervolle kersthits ten gehore.

Het gala wordt traditioneel afgesloten met de Grootste Schoolband van Nederland, bestaande uit klassen van Jeugdeducatiefonds-gecertificeerde scholen. Onze Vliegende Brigadiers (vakleerkrachten muziek) verzorgden tien weken lang twee uur per week muziek- en dansles om de leerlingen klaar te stomen voor hun optreden tijdens het gala.

Het programma van AVROTROS wordt gepresenteerd door Buddy Vedder en Edsilia Rombley en is op dinsdag 19 december om 21.25 uur te zien op NPO 1!

Nieuwste artikelen

  • Train-de-Trainer cursus verspreid kennis over Muzikaal Spel voor Kleuters

    9 jul. 2024

  • Vervolg Art Camp op Noorderpoort College

    8 jul. 2024

  • Chip-reus en muziekschool werken samen aan meer muziekonderwijs in de regio

    5 jul. 2024