Workshops muziekonderwijs voor leerkrachten basisonderwijs

Workshops muziekonderwijs voor leerkrachten basisonderwijs

9 feb. 2022

Direct aan de slag met muziekonderwijs

Wil jij aan de slag met muziek in de klas, maar weet je niet hoe je dit moet aanpakken? Vanaf half maart bieden we door het hele land weer gratis workshops aan die georganiseerd worden in samenwerking met de pabo’s en conservatoria.

Tijdens deze laagdrempelige workshops voor groepsleerkrachten krijg je tips en trucs zodat je direct met muziek in je klas aan de slag kunt gaan. Er worden praktische en concrete voorbeelden behandeld: van het leren spelen op een ukelele tot een muziekles in combinatie met taal of een thema.

De meeste workshops zijn bedoeld voor leerkrachten die nog geen of nauwelijks ervaring hebben. Ook zijn er dit jaar een paar workshops gericht op vakleerkrachten muziek. Op elke workshop-pagina staat de precieze doelgroep steeds beschreven.

Heb je interesse om een workshop te volgen? Bekijk alle data en locaties hieronder en zoek een workshop uit bij jou in de buurt!

Data, tijden en locaties

De workshops in categorie 1, 2 & 3 zijn gericht op groepsleerkrachten met nog niet zoveel muzikale ervaring. Categorie 4 heeft een wat hoger instapniveau. Klik op de data voor meer informatie:

1. Algemeen

2. Onderbouw / het jonge kind

3. Midden- en bovenbouw

4. Groepsleerkrachten met meer muzikale ervaring & vakleerkrachten

5. Onderwijsassistenten

Neem een kijkje bij voorgaande workshops via de video hieronder!

Nieuwste artikelen

  • Train-de-Trainer cursus verspreid kennis over Muzikaal Spel voor Kleuters

    9 jul. 2024

  • Vervolg Art Camp op Noorderpoort College

    8 jul. 2024

  • Chip-reus en muziekschool werken samen aan meer muziekonderwijs in de regio

    5 jul. 2024