Vacature bijbaan: lid studentenredactie Méér Muziek in de Klas (M/V/X)

Vacature bijbaan: lid studentenredactie Méér Muziek in de Klas (M/V/X)

4 - 20 uur

Ben jij een pabo - of conservatoriumstudent en gaat jouw hart sneller kloppen van muziekeducatie? Houd je je graag bezig met contentcreatie en zit je vol creatieve ideeën? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Méér Muziek in de Klas is op zoek naar nieuwe leden die samen met onze huidige studentenredactie content gaan zoeken en maken om toekomstige groeps- en vakleerkrachten optimaal klaar te stomen voor muziekonderwijs op de basisschool. Met motivatie, goede kennis en vaardigheden!

Wat ga je doen?

Als redactielid word je onderdeel van een bestaande studentenredactie die eens in de maand online of fysiek samenkomt. Je verzamelt en creëert tekst, foto- en videomateriaal voor de socialemediakanalen van Méér Muziek in de Klas en spart samen met andere leden over relevante inhoud. Je gaat aan de slag met community management en rapporteert resultaten.

Wat bieden wij?

  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op het gebied van muziekonderwijs én marketing-communicatie
  • Begeleiding in copywriting en contentcreatie
  • Veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen inbreng
  • Wisselende werkplekken: vooral online, soms op kantoor of op een evenementenlocatie
  • Een uitgebreid netwerk
  • Ruimte om van de gebaande paden af te wijken en je creativiteit optimaal te benutten
  • Salaris gangbaar in de culturele sector, afhankelijk van leeftijd en ervaring

Muziekonderwijs voor alle kinderen in Nederland en het Caribische deel, dat is ons doel. Diversiteit, inclusie en kansengelijkheid vormen daarom belangrijke pijlers in het werk van Méér Muziek in de Klas.

Solliciteren en procedure

Interesse? Solliciteer dan door je cv en motivatie in te sturen. We vinden het helemaal leuk als je ook een korte videoboodschap (maximaal 1,5 minuut) meestuurt. In de videoboodschap stel je jezelf voor en vertel je over waarom je bij ons wilt werken.

Direct solliciteren? Of eerst meer weten?
Klik op een van de onderstaande knoppen en mail je sollicitatie naar Cheryl Shahheidari via cshahheidari@meermuziekindeklas.nl. De gesprekken vinden plaats op ons kantoor in Amsterdam.