Geef muziek cadeau!

Geef muziek cadeau!

Geef muziek cadeau!

Heb je binnenkort iets te vieren? Ga je met pensioen, heb je een jubileum of een ander feest en weet je nog niet wat je als cadeau wilt vragen? Vraag een muzikaal cadeau aan je gasten en bestel onze gratis donatiebox. Met jouw bijdrage zorgen wij ervoor dat nog meer kinderen (structureel) muziekonderwijs krijgen!

Muziek voor ieder kind in de klas!

Muziek maken is niet alleen heel leuk, het zorgt voor zelfvertrouwen, plezier, een goede sfeer in de klas en haalt het mooiste uit het kind. Maar op veel scholen is er nauwelijks tijd en ruimte voor muziek. Dat moet veranderen. Samen zorgen we voor extra vakleerkrachten, workshops en middelen om muziek te kunnen maken. Voor ieder kind muziek in de klas.

Kinderen genieten van muziekles op de ukulele.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wil je het muziekonderwijs in Nederland steunen en een muzikaal cadeau vragen tijdens jouw feest? Vul het formulier in en vraag de donatiebox aan.

Met deze box laat je tijdens jouw feest of evenement zien dat je graag een bijdrage ontvangt voor meer muziek op de scholen in Nederland. Gasten kunnen ter plekke een donatie in de box werpen of via de QR-code naar de speciale actiepagina gaan.

Of maak direct je eigen actiepagina aan op het donatie platform Kentaa (let op, je ontvangt dan geen donatiebox)

Vraag de donatiebox aan
Muziekonderwijs verbindt! Kinderen spelen samen op een speciaal onderwijsschool.

Waar gaat de opbrengst naartoe?

Door een sponsoractie te starten zamel je geld in voor Méér muziek in de klas. Dankzij jouw bijdrage kunnen we muziek laten klinken op alle basisscholen in Nederland en het Caribisch gebied en geven we ieder kind de kans om structureel in aanraking te komen met muziekonderwijs. Juist ook die kinderen voor wie het niet vanzelfsprekend is. Met uw opbrengst zorgen we voor extra vakleerkrachten, workshops en middelen om meer muziek te kunnen maken.

Het is ook mogelijk om lokaal te sponsoren. In het hele land zijn lokale MuziekFondsen in het leven geroepen die plannen voor het muziekonderwijs in provincies, regio's of specifieke gemeenten financieren.

Samen buitenspelen zorgt voor plezier! Kinderen genieten van muziekonderwijs.

Neem een voorbeeld aan Huisarts Herman van Enter

"Als je met pensioen gaat dan zijn er veel mensen die je daarvoor willen bedanken en een soort persoonlijke waardering willen uitspreken. Daar had ik voor mezelf niet zoveel behoefte aan, maar ik snap wel dat mensen dat willen. Daarom vond ik het leuk om iets te bedenken wat bij mezelf past, maar ook bij mijn werk als huisarts in dit dorp."

Met zijn afscheid als huisarts haalde Herman van Enter 12.500 euro op voor het muziekonderwijs in zijn regio. Hierdoor ondertekende Borne een MuziekAkkoord en werken ze momenteel toe naar structureel muziekonderwijs voor álle basisschoolleerlingen in de regio. We vroegen Herman naar zijn motivatie om te doneren en over de route die hij heeft bewandeld om tot dit MuziekAkkoord te komen.

Het is leuk om geld in te zamelen voor beter muziekonderwijs in jouw regio. Ga aan de slag en vraag de donatiebox aan van Méér Muziek in de Klas
  • Actieseizoen start tijdens de Kindermuziekweek!

  • #Geefmuziekdoor in het basisonderwijs!

  • Nieuwe muzikale verhalen online en op Spotify gelanceerd