#Geefmuziekdoor in het basisonderwijs!

#Geefmuziekdoor in het basisonderwijs!

11 jan. 2023

Over #geefmuziekdoor

De afgelopen jaren is er veel aandacht gegenereerd voor muziekonderwijs op de basisscholen. Daardoor is de vraag naar goed geschoolde (vak)leerkrachten toegenomen. Ook is er een enorm lerarentekort ontstaan. Met de campagne 'Geef Muziek Door' wil het MuziekopleidersAkkoord een steentje bijdragen aan beide ontwikkelingen, door studiekiezers in het voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs te wijzen op de muzikale lerarenopleidingen.

Bekijk de campagne

Delen wordt gewaardeerd

Vanuit jouw rol in het onderwijs kun jij meehelpen om jongeren te inspireren voor een opleiding en carrière als muziekdocent of vakspecialist muziek. Bekijk kant-en-klare teksten en beeldmateriaal om door te sturen binnen je netwerk of om te delen in nieuwsbrieven, op je website of sociale media. Help je graag mee door posters en/of flyers te verspreiden binnen jouw school, opleidingsinstituut of organisatie? Vul het formulier in en wij sturen het naar je op!

Vragen?

Heb je algemene vragen over de campagne? Neem dan contact op met Maike Kroese, secretaris van het MuziekopleidersAkkoord, via mkroese@meermuziekindeklas.nl. Voor vragen over het delen van de campagne kun je terecht bij communicatieadviseur Cheryl Shahheidari via cshahheidari@meermuziekindeklas.nl.

Nieuwste artikelen

  • Train-de-trainer cursus richt zich op muziektechnologie

    25 apr. 2024

  • Op zoek naar autonomie tijdens kennisdelingsbijeenkomst speciaal onderwijs

    22 apr. 2024

  • Speciale vertoning Cruijff-musical voor studenten

    18 apr. 2024