Nieuwe energizers met Buddy Vedder en de presentatoren van het Eurovisie Songfestival!

Nieuwe energizers met Buddy Vedder en de presentatoren van het Eurovisie Songfestival!

19 mei 2021

De presentatoren van het Eurovisie Songfestival: Chantal Janzen, Edsilia Rombley, Jan Smit en Nikkie de Jager, maar ook Duncan Laurence en Jeangu Macrooy maken samen met Buddy Vedder verschillende energizers! Deze interactieve muziekvideo's zijn gemaakt in samenwerking met Schooltv en zijn bedoeld om leerkrachten te inspireren om aan de slag te gaan met muziek in de klas.

De afleveringen staan geheel in het teken van het Eurovisie Songfestival en zijn gemaakt voor de bovenbouw van het basisonderwijs. De energizers worden gepubliceerd op onze website en op de website van Schooltv.

Bekijk de energizers

Ontvang een seintje zodra de energizers online staan

Wil je op de hoogte gehouden worden van de nieuwe energizers? Meld je aan voor deze alert! Dan ontvang je een e-mail in je inbox zodra de nieuwste video online staat.

Meld je aan

Chantal Janzen over het belang van muziekonderwijs:

“Als artiest en moeder heb ik ervaren dat goed muziekonderwijs belangrijk is voor de ontwikkeling van kinderen. Ik vind het heel leuk dat ik daar nu met Méér Muziek in de Klas en Schooltv zelf een bijdrage aan mag leveren én jonge kinderen kan laten zien hoe leuk het Songfestival is.”

Foto credits: Set Vexy

Méér Muziek in de Klas is dit jaar maatschappelijk partner van het Eurovisie Songfestival.

Nieuwste artikelen

  • Start nationale Sing & Dance UP! campagne

    18 mrt. 2024

  • ‘Kunstonderwijs moet een dagelijks iets zijn op het mbo’

    18 mrt. 2024

  • Koningin Máxima bij Art Camp mbo in Zwolle

    13 mrt. 2024