Kom naar onze stand op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling!

Kom naar onze stand op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling!

20 jan. 2023

De Nationale Onderwijs Tentoonstelling is een vakbeurs voor kinderopvang, primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. Onderwijsprofessionals kunnen hier terecht voor inspiratie, de nieuwste trends en ontwikkelingen. In onze stand op het muziekplein geven we praktische tips voor muziek in de klas en gaan we graag in gesprek over muziekonderwijs in jouw regio.

Deel je foto en win een gratis muziek- of dansworkshop

Willen jij en je collega's of medebezoekers een herinnering van de dag vastleggen? Dat kan in onze muzikale fotohoek! Hiermee kun je een workshop van een vakleerkracht muziek én een boek van ambassadeur Kasper van Kooten winnen.

Deel jullie foto op Facebook of Instagram o.v.v. 'Ik ben voor #meermuziekindeklas' en de reden waarom jouw klas of school écht een muziek- of dansworkshop moet winnen. Óf win via een van de gouden tickets verstopt in de goodiebags!

Probeer de Keuzehulp Muziekmethodes uit

Ben je op zoek naar een muziekmethode voor jouw school? De Keuzehulp Muziekmethodes helpt je bij het oriënteren naar lesmethodes voor muziekonderwijs op de basisschool.

Of je nu wel of geen ervaring hebt met muziekonderwijs, iets zoekt voor groep 7&8 of juist je hele school, geïnteresseerd bent in wereldmuziek of westerse klassieke muziek, er is voor ieder wat wils! Probeer de keuzehulp uit of stel je vragen aan ons op de NOT.

Stel je vragen over de 'Stand in het Land'

Het programma Méér Muziek in de Klas Lokaal zet in op duurzame verankering van muziekonderwijs in de regio. Dit doen we door alle regionale partijen die hiervoor nodig zijn aan elkaar te verbinden en te laten samenwerken. Betrokken partijen zijn, naast uiteraard het onderwijs, bijvoorbeeld de muziekverenigingen, regionale overheden, bedrijven, serviceclubs, poppodia, pabo’s en conservatoria.

Wil je weten hoe Méér Muziek in de Klas helpt bij het verduurzamen per regio? Of lezen over welke samenwerkingen al tot stand zijn gebracht? Dan ben je hier op de juiste plek.

Tot in de Jaarbeurs!

Nieuwste artikelen

  • Speciale vertoning Cruijff-musical voor studenten

    18 apr. 2024

  • MuziekAkkoord speciaal onderwijs breidt uit

    5 apr. 2024

  • Start nationale Sing & Dance UP! campagne

    18 mrt. 2024