Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom kunst en cultuur in school en omgeving.

Ik blijf graag op de hoogte van:
Disclaimer & privacybeleid

Algemene nieuwsbrief

Schrijf je je in voor onze algemene nieuwsbrief? Dan ontvang je regelmatig een update over evenementen en activiteiten van stichting Méér Muziek in de Klas en nieuws omtrent muziekonderwijs door heel Nederland en het Caribisch gebied.

Wat zijn de ontwikkelingen binnen de opleidingen, in de verschillende regio's, voor kleuters of speciaal onderwijs? Welke tools reiken we uit om zowel leerkrachten en studenten als ouders en lokale partijen te helpen om muziekonderwijs structureel te verankeren? Je leest het in deze nieuwsbrief!

Inspiratienieuwsbrief voor (vak)leerkrachten en studenten

Ben jij op zoek naar gratis, praktische lestips om direct met muziek in jouw (stage)klas aan de slag te kunnen? Muziek te combineren met taal, lezen, rekenen of andere vakken? Óf ben je op zoek naar een muziekmethode, maar kan je nog wat hulp gebruiken in het zoekproces?

Dit en nog veel meer lees je in de nieuwsbrief voor leerkrachten, vakleerkrachten muziek, pabostudenten, conservatoriumstudenten, onderwijsassistenten muziek en iedereen die geïnteresseerd is in praktische muziektips voor het basisonderwijs.

Zakelijke nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom muziekonderwijs in jouw regio? Schrijf je dan in voor de zakelijke nieuwsbrief!

Je ontvangt updates over lokale evenementen en inspirerende voorbeelden van culturele instellingen, muziekverenigingen en andere organisaties die muziek op de basisschool een warm hart toedragen.

Nieuwsbrief voor ouders

Wat kun je als ouder doen om muziek een structurele plek te geven op de basisschool van jouw kind(eren)? In deze nieuwsbrief sturen we een stappenplan, concrete tips, good practices, laatste wetenschappelijke bevindingen en méér om schooldirecteuren en leerkrachten te overtuigen van het belang van muziekonderwijs.

Sta je ingeschreven voor een of meerdere nieuwsbrieven, maar wil je deze niet langer ontvangen? Dan kun je je natuurlijk op elk gewenst moment weer uitschrijven via de knop onderaan de nieuwsbrief!

Voorgestelde artikelen

  • Het Kerst Muziekgala 2022

  • Na 5 oktober aan de slag met de Dag van het MuziekopleidersAkkoord

  • 1500 leerlingen zingen in het AFAS Circustheater tijdens ALADDIN