Samen met je kind aan de slag met muziek!

Samen met je kind aan de slag met muziek!

24 aug. 2022 — Online inspiratiesessie op woensdagmiddag 21 september

Over de inspiratiesessie

Gedurende de middag zoomen we in op de vragen van ouders en reiken we middelen aan om vervolgens geïnspireerd met de school van je kind(eren) het gesprek over muziek en cultuuronderwijs te kunnen voeren.

We trappen af met rapper Thomas van Vliet die je meeneemt in de wereld van improvisatie en rap. Wetenschapsjournalist Mark Mieras zal vervolgens op een fascinerende manier laten zien wat muziek- en kunstonderwijs doet met de ontwikkeling van het kinderbrein. We delen inspirerende verhalen van ouders en leerkrachten die een actieve rol hebben ingenomen rond muziekonderwijs en waarmee het effect op school duidelijk wordt. De kinderen kunnen tijdens de bijeenkomst aan de slag met het maken van een instrument. Na de inspiratiesessie gaan jullie op een interactief, muzikaal avontuur met het collectief Raw Resonance.

Aanmelden

Meld je aan en krijg een goodiebag thuisgestuurd die je tijdens het programma kan gebruiken. Het programma is geheel kosteloos en online te volgen via Zoom.

Aanmelden

Vertel je verhaal

Wil jij deze middag een mooi en inspirerend verhaal vertellen over jouw betrokkenheid bij het muziek- en of cultuuronderwijs op de basisschool van jouw kind? Laat ons dat dan weten via webredactie@meermuziekindeklas.nl. We kijken uit naar je online aanwezigheid!

 • Good Practice: Marnix Academie Pabo Utrecht

 • Na de werkconferentie verder met 'Méér Muziek in Mijn Klas'

 • Een zomer vol muziek!

Nieuwste artikelen

 • Kom naar onze stand op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling!

  20 jan. 2023

 • #Geefmuziekdoor in het basisonderwijs!

  11 jan. 2023

 • Speciaal onderwijsschool Kentalis bij de opnames van het Kerst Muziekgala in Amsterdam

  20 dec. 2022